Blandinger

Produkter som fremstilles ved blanding med opløsningsmidler kræver stor omhu og ekspertise af producenten. Boesens Fabrikker er specialister i denne form for produktion, og vi er naturligvis behørigt ISO-certificerede til at håndtere opgaverne betryggende.. 
Vi har kapacitet til at stå for både produktion, tapning, etikettering, emballering og logistik af produkter, som fremstilles ved blanding med opløsningsmidler. En lang række kunder vælger at give os ansvaret for disse opgaver under deres eget private label. 

Kunderne ser flere fordele i at lade os stå for blanding med opløsningsmidler. Dels har vi ekspertisen, og dels er det en del af vores service, at vi håndterer akut-opgaver seriøst. Derfor oplever vi også at vores kunder, lige fra helt store til ganske små virksomheder, er trygge ved at have os som samarbejdpartner.

 Kom hurtigt i gang med at forhandle dit eget produkt. Der er ingen grund til at lade sig bremse af de mange krav og restriktioner, der skal opfyldes for at fremstille et produkt af blanding med opløsningsmidler – vi overholder reglerne for dig, ring til Boesens Fabrikker på tlf. 5965 9052 nu.