Produktion

Boesens Fabrikker har næsten 70 års erfaring med produktion af malervarer. Vi er samarbejdspartner for nogle af Danmarks største virksomheder inden for farve- og lakindustrien.
Produktion af malervarer kræver stort kendskab til miljøregler, arbejdssikkerhed og produktionsmetoder. 

Vi opfylder alle krav i en branche, hvor der er meget skrappe regler for disse vigtige områder. Boesens Fabrikker er ISO certificeret inden for miljøledelse og kvalitetsledelse. Vi er desuden certificeret inden for sikkerhedsledelse og arbejdsmiljø. Som kunde hos os kan du derfor være tryg ved, at du ikke begår fejl på disse områder.

Vælg selv, hvor meget af arbejdet du selv vil stå for ved produktion af malervarer. Du kan vælge at lade os varetage enkelte opgaver såsom blanding, tapning, etikettering og logistik. Ønsker du helt at slippe for selve produktionen, tilbyder Boesens Fabrikker også højt kvalificerede totalløsninger, så din virksomhed kun selv skal tage sig af selve forhandlingen af jeres produkter.

Ud over produktion af malervarer er vi også eksperter i produktion af pulverblandinger, spartelmasser og andre flydende blandinger.

I vores produktion af malervarer leverer vi en lang række kendte specialprodukter med private labels, som forhandles af de største firmaer inden for farve- og lakbranchen. Ring til os nu på tlf. 5965 9052 og hør, hvor nemt det er at få dit eget private label-produkt i handlen hurtigt.