Kontraktpakning

Brug Boesens Fabrikker til alle opgaver inden for kontraktpakning. Det gør en lang række af landets største virksomheder inden for farve, lak, voks og renseprodukter allerede.
Kunderne ved, at kontraktpakning hos Boesens Fabrikker bliver taget seriøst og udføres straks. Når den hurtige levering oven i købet sker billigt og nemt, i forhold til selv at skulle ændre i sit eget produktionsapparat, falder valget ofte på Boesens Fabrikker. 
Kontraktpakning hos Boesens Fabrikker rummer en række attraktive løsninger for private-label kunder. Alt taler for at du roligt kan give os ansvaret for at levere totalløsninger inden for produktion, tapning, påfyldning, omhældning, etikettering, pakning og logistik af dine produkter. Du kan også nøjes med at vælge blot en eller to enkeltopgaver, du har behov for at få løst.
Vores kemiingeniører er desuden behjælpelige med videreudvikling af dine produkter, hvilket giver kontraktpakning hos Boesens Fabrikker en ekstra fordel.

Med kontraktpakning hos Boesens Fabrikker nyder din virksomhed godt af vores snart 70-årige erfaring i branchen. Samtidig er der penge at spare på dit eget produktionsapparat. Efter nærmere bekendtskab med os har flere kunder for eksempel valgt at spare penge ved at lukke deres egenproduktion.
For helt store virksomheder er kontraktpakning også en besparende løsning. Vi står straks klar, når kunden oplever akut behov for ekstra produktion eller har særprodukter, der ikke passer i det eksisterende produktionsapparat.

Prøv selv hvor hurtigt, billigt og nemt det er at løse problemer i produktionsplanlægningen. Ring til Boesens Fabrikker nu på 5965 9052 og hør hvordan kontraktpakning løser dine produktionsproblemer..