Lønproduktion

Perioder med spidsbelastninger eller nye produktionslinier er typisk gode grunde til at lønproduktion på Boesens Fabrikker kommer på banen. Vi udfører alle slags opgaver inden for halvfabrikata og total produktion af farve-, lak-, voks-, butimen- og renseprodukter. Vi har siden 1942 været anerkendt som en stabil og kvalitetssikker leverandør til de største firmaer inden for farve- og lakindustrien.

Lønproduktion hos os kan enten bestå af totalløsninger eller af enkeltopgaver som produktion af halvfabrikata, tapning, omhældning, aftapning, påfyldning, etikettering eller pakning. Vores virksomhed har udviklet sig gennem årene, så det nu ikke længere kun er farve- og lakindustrien, vi har som kunder. Er dine produkter baseret på voks, bitumen, olier eller pulver, er vi også højt kvalificerede til at udføre lønproduktion for dig.

Med en leveringssikker lønproduktion hos Boesens Fabrikker får du hurtigt et private-label produkt på markedet. Vi hjælper dig også med at fremstille produkter inden for vores specialer, hvis du selv har en “opskrift”. Vores kemiingenører og laboratorie er med på sidelinjen og kommer med gode råd, så du både har styr på dit eget produkt, men også har vores ekspertise i ryggen.

Du kommer hurtigt i gang med din egen niche-produktion ved at ringe til Boesens Fabrikker straks på 5965 9052 og fortælle os om dine behov for lønproduktion.