Lønpakning

Lønpakning – når du selv vil slippe for bøvlet

Lønpakning er den perfekte løsning til dig, som har større interesse i at drive en handelsvirksomhed end at bøvle med selve produktionen af dine produkter inden for farve, lak, voks, bitumen og renseprodukter. Boesens Fabrikker har i næsten 70 år været underleverandør og producent af produkter i din branche, så vil du slippe for bøvlet, er vi de helt rigtige til at klare produktionen for dig.

Du kan vælge lønpakning til enkeltopgaver. Men vi tilbyder også at stå for den totale fremstilling af dine varer inklusive produktion,aftapning, påfyldning, omhældning, etikettering, pakning og logistik. Så bliver det ikke nemmere. Har du selv et produktionsanlæg, tager vi os gerne af de serier, du ikke selv kan nå eller ikke kan indpasse i dit produktionsapparat. Vi har mandskabet, maskineriet og den manuelle arbejdskraft, der skal til at løse enhver af dine opgaver.

Vi er eksperter og går op i at levere service af høj kvalitet til dig og dine kunder. Boesens Fabrikker kan du anse som en servicevirksomhed, der sørger for alle de opgaver, du ikke selv vil spilde tid på. Så kan du til gengæld bruge tiden på noget andet, mens vi gør det, vi er bedst og hurtigst til: At udføre din lønpakning på en måde, så du også husker fremover kan se fordele i at sende dine opgaver til Boesens Fabrikker.

Vi hjælper dig igang med at opleve fordelene ved vores lønpakning. Mød din nye samarbejdspartner for første gang ved at ringe til Boesens Fabrikker nu på 5965 9052.