Lønpakning

Kontraktpåfyldning er den rentable og hurtige løsning til dig, der vil have dit produkt inden for farve, lak, voks, olier, bitumen og plejemidler på markedet i mindre partier. Uanset om du kommer med dit eget færdige private-label produkt, eller vi skal fremstille det til dig, er vi eksperter i at gøre din ordre hurtigt færdig – på en måde, der er nem og billig for dig.

Med Boesens Fabrikker i baghånden slipper du for at, investere i dyre påfyldningsmaskiner og binde dig til driftsomkostninger. Ved kontraktpåfyldning lader du dine egne maskiner producere mest muligt og lader os stå for at fylde varen i emballagestørrelser fra 25 ml. til 1000 ltr. Du kan også vælge at lade os stå for den totale fremstilling af mindre partier af dit produkt – lige fra fremstilling, tapning, etiketter, pakning og logistik. Det har vi gjort i årevis for nogle af Danmarks største virksomheder i branchen. 

Kontraktpåfyldning er opgaver vi modtager med glæde hos Boesens Fabrikker. Vi har gode erfaringer med at se opgaver, der startede hos os som små nicheprodukter, vokse til at blive rentable produkter til større markeder.

Ring til os nu på 5965 9052 og hør hvordan kontraktpåfyldning får dine produkter ud over idé-stadiet.