Pulverblanding

Boesens Fabrikker er den optimale partner for enhver virksomhed, der gerne vil opnå hurtig og nem produktion af pulverblandinger eller spartelmasser. Selv for helt store virksomheder, som har deres eget produktionsapparat, er der fordele.
Vi tilbyder at varetage fremstilling af pulverblandinger eller spartelmasser i mindre serier. Fordelen for både små og store virksomheder er, at vi altid er klar til akutte opgaver og gør det let og rentabelt at producere i mindre mængder.

Består dit nicheprodukt af pulverblandinger eller spartelmasser, tilbyder vi at overtage al produktion, tapning, etikettering, emballering og forsendelse af dine varer. Du sparer åbenlyst penge og tid, fordi du ikke skal investere i,og vedligeholde, din egen produktion. Vi har tæt på 70 års erfaring i at udføre disse opgaver, så du er i gode hænder.

Vi ved så meget om produktion af pulverblandinger og spartelmasser, at vores kemiingeniører kan give dig gode råd om videreudvikling af dit nuværende produkt og dine uprøvede idéer til nye varer – ring derfor straks til os på tlf. 5965 9052.