Opvarmning og smeltning

Opvarmning og smeltning af harpiks, voks og bitumen

Det er både let og besparende at få udført dine opgaver inden for opvarmning og smeltning af harpiks, voks og bitumen hos Boesens Fabrikker. Vores nye rummelige lokaler er indrettet til disse former for produktion og du slipper selv for den intensive rengøring, disse processer giver.

Opvarmning og smeltning af harpiks, voks og bitumen indgår som en del af processen i mange af de produkter, vi i forvejen fremstiller. Vores kunder vælger at uddelegere disse opgaver til os, fordi vi har kar, maskiner og erfaring i at behandle produkterne rigtigt.

Du vil finde rigtig mange af de produkter, vi fremstiller for kunder under deres eget firmanavn, blandt de mest kendte mærker på hylderne blandt pleje- og rensemidler. Kunderne vælger os til opgaver som for eksempel opvarmning og smeltning af harpiks, voks og bitumen, når de har nicheprodukter eller særordrer, som ikke kan indpasses i deres eget produktionsapparat.

Har du opgaver inden for opvarmning og smeltning af harpiks, voks og bitumen, bør du ikke gå glip af en god aftale. Ring til Boesens Fabrikker på tlf. 5965 9052 nu.